Termeni și condiții

Acest website este proprietatea NEXTENSIA NOVAL S.R.L. cu sediul social in Str. Constructorilor, Nr.4A, Sat Săcălaz, Com. Săcălaz, Timiș, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J35/1963/2022, avand CUI 46067602.

1. INFORMATII GENERALE

Website / Site: domeniul noval.ro si toate subdomeniile acestuia, prin intermediul caruia utilizatorii pot achizitiona produsele si serviciile oferite.

Utilizator: orice persoana fizica sau juridica care acceseaza site-ul noval.ro, indiferent de motivul si scopul acestuia. Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze site-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

Campanie: actiunea de a afisa in scopul promovarii, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii, pentru o perioada limitata de timp, stabilita de catre NEXTENSIA NOVAL S.R.L.

2. CONDITII DE UTILIZARE A SITEULUI

Informatiile publicate pe site-ul noval.ro sunt informatii de interes general despre produsele comercializate de acesta, cat si alte informatii considerate ca fiind de interes pentru utilizatori.

Toate informatiile sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit.

3. INFORMATII DESPRE PRODUSE

Toate produsele afisate pe acest Site sunt cu titlul de prezentare si pot fi comercializate la cerere. Produsele sunt noi si vor fi insotite de factura fiscala, asa cum prevede legea in vigoare.

Produsele afisate pe site pot fi comandate in limita stocului existent printr-o cerere expresa catre NEXTENSIA NOVAL S.R.L. folosind datele din pagina de contact.

Exista posibilitatea ca imaginile prezentate sa nu corespunda cu produsul, ca urmare a decalajelor diferitelor marci ale dispozitivelor de pe care este privit produsul. Nu ne asumam raspunderea pentru decalajul dintre culoarea afisata de catre ecranul monitorului dvs. si produsul real.

Garantam autenticitatea tuturor produselor comercializate, conform specificatiilor afisate pe site.

4. INFORMATII DESPRE SERVICII

Toate serviciile afisate pe aceste site vor fi insotite de un contract si o factura, in urma achizitionarii acestora.

5. DATE DE CONTACT

Accesarea site-ului, utilizarea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau expedierea de email-uri sau notificari adresate noval.ro se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea noval.ro in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. Putem fi contactati la numarul de telefon 0752 113 831, adresa de mail contact@noval.ro, adresa fizica Str. Constructorilor, Nr.4A, Sat Săcălaz, Com. Săcălaz.

NEXTENSIA NOVAL isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.).

6. LITIGII SI DISPOZITII FINALE

Societatea NEXTENSIA NOVAL S.R.L. isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site, fara notificare prealabila.

Societatea NEXTENSIA NOVAL S.R.L. nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului.

Intregul continut al Site-ului (imagini, texte, animatii, sau orice fel de alte date) este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a NEXTENSIA NOVAL S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Orice litigiu aparut intre utilizator si NEXTENSIA NOVAL S.R.L. va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu este posibila stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.